Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Tájfun Vietnamban

2011.10.01. 11:53 Sun Flower

A Nesat nevű trópusi vihar a Fülöp-szigetek után a Dél-kínai-tengeren keresztül megérkezett Észak-Vietnamba.

Heves esőzések, rendkívül erős széllökések jellemzik, sebessége meghaladja a 100 km/h-t.
Több tartomány árvíz alatt van, számos területen akadozik a víz- és áramszolgáltatás és több ezer embert kitelepítettek. Szomorú látvány, ahogy a képek is mutatják :(
 
Nagykövetségünk javasolja, hogy itt élő, vagy idelátogató magyarok, különösen az észak-vietnami tengerparti területeken és Haiphong, a Halong öböl, s a főváros, Hanoi körzetében mozgásukat fokozott elővigyázatossággal szervezzék, péntek-szombatra kirándulásaikat az időjárási fejleményekre figyelemmel tervezzék, illetve halasszák el.

Forrás: DTI News

 

Szólj hozzá!

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr53269534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása