Online Pszichológus

HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Az én ünnepem... :)

2011.06.27. 09:09 Sun Flower

Kiderült, hogy nagyon is jó dolog szülinaposnak lenni, rengeteg levelet, üzenetet, köszöntést kaptam.Sőt, még egy hatalmas tortát is, igazi, vietnami cukrászatban készült!Szép kis nap ez, és nagyon jól ünnepeltük :)Mindenkinek ezúton is nagyon köszönöm!

6 komment

Címkék: születésnap torta vietnami

Még egyszer a Bitexco-ról, ahol már láthatóak Tamás panorámafotói :)

2011.06.24. 20:28 Sun Flower

Tegnap végre beállították a Bitexco 49. emeletén, a látogatói szinten azt a hat érintőképernyőt, amelyen a látogatók Tamás panorámafotói alapján tudják beazonosítani, hogy mit is látnak, ha kinéznek az ablakon, abból a szédítő magasságból. Tamás munkájáról több…

4 komment

Címkék: saigon vietnam bitexco panorámafotók

Megint fodrásznál voltam Saigonban...

2011.06.22. 09:39 Sun Flower

Továbbra is ámulatba ejt a helyi „kislány” hozzáértése, különösen, hogy az igencsak szegényes vietnami nyelvtudásom továbbra sem fedi le a fodrászati szakkifejezések tárházát.Fogalmam sincs, hogyan írhatnám le a közöttünk zajló kommunikációt, hiszen tényleg…

2 komment

Címkék: saigon fodrász kényeztetés vietnam masszírozás

süti beállítások módosítása