HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

...hol lesz majd lakóhelyünk...

2010.06.30. 02:39 Sun Flower

Immár tízedik napja tart a lakáskereső projektünk, rovom Saigon utcáit rendesen. Mivel Tamásnak rengeteg munkája van, ésszerűsítettük a folyamatot. Mindent megnézek, és ha olyat találok, ami egyáltalán szóba jöhet, oda Tamást is elviszem.
Gondolom, senkit nem lep meg, hogy mindeközben folyamatosan Cseh Tamást dúdolgatom: Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk….

Talán most meglesz. 58 ingatlan megtekintése után találtam valamit, amit ma délelőtt mutatok meg Tamásnak. Ha rábólint, akkor végre lesz otthonunk.

Ha nem, akkor megnézek újabb 58-at….

Ezt láthatnánk a balkonunkról:

1 komment

Címkék: lakás saigon

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr372119935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása