HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Pár nap eseményei röviden

2010.03.28. 07:43 Sun Flower

Eseménydús napjaink voltak megint.

Legfontosabb történés, ami a blogírásban is akadályozott, hogy addig-addig rakoncátlankodott a laptopom, míg végül le kellett cserélnünk. Sajnálom, mindössze három éve vettem, de nem lehetett tovább rá hagyatkozni. Talán az én hibám,  a múltkor egyszer a tűző napon dolgoztam vele egy órát. Sorozatosan lefagyott, hol két perc, hol két óra után. Miután ez a munkaeszközöm is, lépnünk kellett.

Fél napig jártuk a várost, boltról boltra, a végén már a fülemen jött ki a sok processzor és memória gigabyte-os adat. Tamás megnézte a neten a kínálatot, a legjobbnál kezdtük a körsétát. Majd több óra múlva természetesen visszamentünk erre az első helyre.
Nagyon kis elegáns HP-m lett, igazi női darab, fehér, kecses és alig nyom többet egy kilónál. És rengeteg extra van benne. A webkameránál a képkeretet be tudom állítani, hogy szívecskés, masnis, virágos egyéb díszitésű legyen. Eddig azt hittem, csak én vagyok ilyen elrugaszkodottan romantikus. De ha az ilyet már a tömegygártásban is alkalmazzák, nem lehetek annyira egyedül a világon ízlésficamosan
:-)

Az mindenesetre biztos, hogy Szeretett Családtagjaink mostantól rózsaszínű szívecskébe ágyazott élőképet látnak rólunk Skype-olás közben...


Időközben voltunk egy újabb kiállítás-megnyitón. Valójában egy kisebb magángaléria, kortárs vietnámi művészek festményeit mutatta be és persze értékesíti. A megnyitó nagyon családias, baráti légkörben zajlott. Az expat vendégeken kivül nagyon kellemes beszélgetést folytattunk az angolul jól beszélő bárpultos fiúval.


Vasárnap délután-este kerti partin mulattuk az időt az itt élő magyarokkal. A menü szinte megegyezett egy otthoni nyári BBQ kínálatával, finom húsok, saláták. Mondjuk ez történetesen a Saigon Riverside-on volt, belső medencével, melynek az inkább melegnek mondható vízében úszkáltunk. Az aláfestő zene éppen úgy magyar számokkal ment, mint a múltkori közös bulinkon
:-)

Az időérzékünk egyre inkább cserbenhagy bennünket. Valószerűtlen, hogy még mindig nincs vége a nyárnak. Sőt, hogy még csak március végét írjuk...

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet vietnám

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr631874200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása