Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Új honlapom van

2010.03.09. 18:22 Sun Flower

 

Változatos két nap áll mögöttünk.

A legnagyszerűbb hír, hogy elkészültem az új honlapommal, Tamás bekonfigurálta J

A vasárnap el is ment ezzel, meg pár nagyon kellemes skype-olással. Így csak a közeli étterembe ugrottunk le, a „városligetibe”, ahol az ominózus vacsorakalandunk is történt. Ez alkalommal nagyon visszafogottak voltunk. Tamás egy egyszerű spagettit rendelt, én meg semmit. Így aztán nem is ért bennünket semmilyen különös meglepetés J

Hétfőn este egy különleges helyen vacsoráztunk, „Bít Tét”-nek hívják, amit én szabadon egyszerűen átfordítottam beefsteak-re. Ugyanis nyílt lángon sütik a húst, szarvasmarha alakú vastányérokon, tojással, nagyüzemben. Olyan folyamatos pörgés megy az étteremben, hogy nem győztük kapkodni a fejünket.
Az pedig, hogy a felső, műanyag napernyő felé csapódó lángok miatt agyon aggódtuk magunkat, csupán a bután berögződött magyar szabályokhoz szocializálódott mivoltunknak köszönhető.
Ha itt is az otthoni normák érvényesülnének, itt mindenki éhen halna, egyetlen étterem sem kapna működési engedélyt sem az ÁNTSZ-től, sem a Tűzoltóságtól, sem semmilyen hatóságtól. Gondoltunk is már arra, hogy megalapítjuk a vietnámi ÁNTSZ-t J  Még enyhe szabályok mellett is jócskán kaszálhatnánk!

Vacsora után találkoztunk egy magyar lánnyal és angol párjával, nagyon kedves emberek. Ők januárban érkeztek Angliából, szintén keresik az itteni lehetőségeket. Némi vörösbor mellett eszmét cseréltünk, és megosztottuk a tapasztalatainkat. Megtudtuk, hogy jónéhány magyar él Saigonban. Reméljük, hamarosan mindnyájukat megismerjük.

A képen a vacsoránk, amit olyan forrón hoztak ki, hogy szanaszét fröcsögött még. Fel kellett állnunk az asztaltól, nehogy égési sérüléseket szenvedjünk.
Tamás - majdnem kizárólag Benyó kedvéért - felvette az új ingjét :-)

8 komment

Címkék: magyarok saigon étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr731826066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomcatfly 2010.03.09. 19:15:44

Ez az új géz-ing fantasztikus! :) Nagyon "gyerebe" papikám, nem kellett volna ellekezni. Gondolj arra, hogy amíg ott ti a 35 fokban alig bírtok a meleggel, addig itthon azt írja a köpönyeg.hu, hogy "a tél utolsó támadása" és még másfél hétig bőven 10 fok alatt lesz a maximum. Szóval élvezzétek csak azt a meleget a bőingben. :) hajnáccc

Tomcatfly 2010.03.09. 19:20:21

... és nem utolsó sorban: Andi! Óriási gratula a honlapodhoz, nagyon szép és igényes anyag. Már szét is küldtem a linket több helyre biztos ami biztos. :) Már hiányoltam az újabb bejelentkezést tőletek. Jó éjt Nektek! hajnáccc

panograph 2010.03.09. 20:01:12

@Tomcatfly: tél? az milyen is? volt idő, amikor márc idusán ingujjban jártunk... efféle gézingben :-)

benyo83 2010.03.10. 23:54:28

Hát Fater, nagyon szupi az inged! Köszönöm a fotót! :) Más: végre az első kaja, amióta kinn vagytok, ami kurva jól néz ki, és még én is megenném! Király! :) Az ÁNTSZ dolog meg nem rossz ötlet, főg**i főellenőr kell, szóljatok, megyek! :)

Sun Flower 2010.03.11. 15:21:17

@Tomcatfly:
Köszi!
És azt is, hogy ilyen lelkes olvasónk vagy :-)
A honlap a szépséget illetően elsősorban Tamás érdeme. Én mindig csak a szövegelésről gondoskodom....

Sun Flower 2010.03.11. 15:25:50

@benyo83:
Főellenőr is elkelne itt jócskán! De egy ügyes autókereskedő is... sorra nyitnak az autószalonok :-) Így aztán enni is jutna bőven. Van ám egy csomó új steak-house, egyre több...
Ja, és Domika is sokkal könnyebben találna cipőt a méretében. Itt azok járnak rosszul, akik nagylábon élnek. 40-es méretű női cipő már bizonyosan nem is létezik :-)

zsofi82 2010.03.14. 17:24:27

Liviusnak van egy ugyanilyen mintás nadrágja, amit Thaiföldön vett. Szerintem igazán összeöltözhetnétek az esküvőre. Addigra már itt is nyár lesz.:)

wolfyattila 2010.05.09. 02:09:41

Juj a kedvenc reggelimet ettetek vacsorara.Na most irigykedek csak igazan.:-)
süti beállítások módosítása