Online Pszichológus

HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Ismét Saigonban

2011.05.17. 07:15 Sun Flower

Három napja visszatértem Tamáshoz, hátrahagyva otthoni Szeretteimet.
El kell fogadnom, hogy ez mindig ilyen szívtörős helyzet lesz…

Mielőtt a vietnámi életünkről folytatnám a blogomat, még egy otthoni örömteli hír: Balázst előléptették. S jóllehet, mi ezt már tudtuk a múlt héten, annak rendje és módja szerint meg is ünnepeltük, vállalati szinten tegnap történt meg a hivatalos bejelentés.
Emiatt nem is írhattam róla korábban, holott Balázs éppolyan szépen halad előre a karrierjében, mint Zsófi, és persze éppolyan büszke vagyok rá.
Csak Balázs munkája kevésbé publikus, Ő maga sem kéri a nyilvánosságot, s ezt tiszteletben tartva ilyen szűkszavúan említem…

Szóval megint Messzi-Mami lettem.
A gépről leszállva egy pillanat alatt lélekben is visszatértem.
Nem csak a Szerelem, a négy hétig hiányolt ölelő karok miatt, hanem mert azonnal elárasztott Saigon megszokott párája, lüktetése, az emberek mosolya.

Vasárnap estére gyorsan össze is szerveztünk egy találkozót az itteni magyarokkal, hol máshol, mint a kedvenc helyünkön, a BBQ Gardenben.

A hétfő reggel üzleti megbeszéléssel kezdődött, és folytatódik az itteni élet munkákkal, örömökkel, skype-kapcsolatokkal, de mindenképpen feltöltve energiákkal :)
 

Ábel-Babának már nem elég nagy a Messzi-Mami által varrt játszószőnyeg :)

Tamás virágözönnel fogadott. Vörös rózsák a lakás minden helyiségében...

 

Kedvenc terem Saigonban, a Ben Thanh. Most éppen Buddha születésének ünnepére díszítve

 

 

8 komment

Címkék: saigon thanh ben vietnam örömök

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr722910196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sellőlány 2011.05.18. 10:29:34

Sziasztok Anda és Tamás! Jó hogy újra együtt! Ma reggel ez a hír fogadott az nlcafe-n: www.nlcafe.hu/szabadido/20110518/magyar_fotos_keszithette_el_a_panoramakepeket_saigonrol/
A hírben az nlcafe is összeadott Benneteket. Nincs mese, most már tényleg lagzit kell ülni! :-)

wolfyattila 2011.05.18. 11:15:31

Hahó olvastam,gratula az esküvöhöz. ;)

Sun Flower 2011.05.18. 13:17:17

@sellőlány: Így ennek már nincs is hírértéke :)

sellőlány 2011.05.19. 08:52:22

Mármint az esküvőnek??? Valamiről lemaradtam??? :-O

Sun Flower 2011.05.20. 17:29:32

Sellőlány, nem maradtál le semmiről. De hogyan szervezzünk meglepetésszerű esküvőt akkor, amikor már így összeadtak bennünket... :) Amúgy többedszerre.. És amúgy annak a papírnak nincs is jelentősége.
Annak, hogy együtt vagyunk, sokkal nagyobb.
Meg hogy találkozzunk barátokkal. Július 4-től otthon leszünk együtt, szervezünk megint egy nagy összejövetelt. Itt lesz a blogomon is a helyszín, időpont... :)

sellőlány 2011.05.24. 14:41:35

A papírnak tényleg semmi jelentősége (max. vagyonilag), de nem is az érdekel... hanem egy óriási, fergeteges, hajnalig táncolós party... na, azért már megérné... :-) Mondjuk, tudom jól, hogy azt meg simán megszervezétek esküvő nélkül is. Várom a dátumot, szuper lesz újra látni Benneteket - és most már itt is nyár van, szóval nem kell beszorulni semmilyen kávézóba se.
süti beállítások módosítása