Online Pszichológus

HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Breaking News - Választások Vietnámban

2011.01.24. 23:09 Sun Flower

Jóllehet a politikai témáktól teljes mértékben igyekszem távol tartani magam, nem csak Vietnámban, hanem Magyarországon is, úgy gondolom, a választás minden ország életében jelentős esemény.
Ezért nem tehetem meg, hogy legalább egy rövid bejegyzésben ne emlékezzek meg arról, hogy 2011. január 12-19-ig tartották meg a Vietnámi Kommunista Párt XI. kongresszusát, melyen megválasztották az új Központi Bizottságot.
Különösen, hogy a repülőgépen magamhoz vett VietNam News aznapi száma igen részletesen ismerteti mind a kongresszus eseményeit, mind az új funkcionáriusok életútját, a jövőbeni elképzeléseket.

A Kommunista Párt Főtitkára a következő ötéves ciklusra Nguyen Phu Trong lett, és egyidejűleg 14 új bizottsági tagot is megválasztottak.
Célkitűzéseik szerint a Párt folytatja irányvonalát és eltökélt abban, hogy 2020-ra Vietnám modern ipari országgá fejlődjék.
 

Szólj hozzá!

Címkék: választás kongresszus vietnám

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr512611277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása