Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Egy szerzetes emlékére

2010.03.07. 10:44 Sun Flower

Egyik sétánk során találtunk rá erre a kedves kis kegyeleti helyre. Egy buddhista szerzetes emlékére állították, aki a háború elleni tiltakozásul felgyújtotta magát. A legenda szerint a szíve a mai napig itt dobog.

2 komment

A háborúról - komment helyett

2010.03.07. 09:03 Sun Flower

Egyszerű földi halandóként elítélem az öldöklés és a háború minden formáját. Nem véletlen, hogy nincs és soha nem is lesz érdekeltségem a hadiiparban. Ettől még tudom, hogy nem ez volt az egyetlen háború a világtörténelemben. Sajnos, nem is az utolsó. És azt is pontosan…

1 komment

Címkék: háború vietnám

Még mindig a háború nyomai...

2010.03.06. 07:38 Sun Flower

  A múzeum után a Women’s House-ba mentünk, Nguyen A kiállításának megnyitójára. Ő egy vietnámi fotóművész, aki fotósorozatot készített az Agent Orange következtében sérülten született emberekről „Így élnek ők” címmel. A vakon, süketen, torz…

2 komment

Címkék: orange vietnám fotókiállítás agent

süti beállítások módosítása