Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Breaking news again...

2010.05.14. 07:31 Sun Flower

12 óra múlva már valahol magasan, a felhők között fogunk repülni, magunk mögött hagyva Ázsiát...És holnap délben megérintjük a Szülőföldet :) 

3 komment

Online Pszichológus

Koh Ker - a falu valódi élete

2010.05.13. 09:04 Sun Flower

Koh Kerben napjainkban kb. hétszázan élnek. Vezetékes víz, villanyáram nélkül, lényegében elzárva a világtól, hiszen egy-egy motoron, biciklin kívül közlekedésre sincs lehetőségük. Mint ahogyan épített út sincs. Van viszont folyó a közelben, és persze esős időszakban…

Szólj hozzá!

Címkék: kambodzsa ker koh

Koh Ker műemlékei

2010.05.12. 17:50 Sun Flower

Mindössze 48 órát töltöttünk Koh Ker-ben, de annyira eseménydúsan telt és olyan rendkívüli élményeket jelentett, hogy Siem Reapbe visszafelé tartva úgy éreztük, mintha legalább egy hétig ott lettünk volna... Na, de kezdjük a megérkezéssel. Koh Kertől 12 km-re, Srayangban…

2 komment

Címkék: kambodzsa ker koh műemlékek

süti beállítások módosítása