HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Breaking news again...

2010.05.14. 07:31 Sun Flower

12 óra múlva már valahol magasan, a felhők között fogunk repülni, magunk mögött hagyva Ázsiát...

És holnap délben megérintjük a Szülőföldet :)

 

3 komment

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr842001829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomcatfly 2010.05.14. 08:29:47

Kedves Andi,

bevallom annyira szeretem az írásaidat olvasni, hogy most ez egyszer hagytam pár napot arra, hogy gyűljenek a bejegyzéseid, és egyszerre olvassak többet. :)
De arra nemm voltam tényleg felkészülve, hogy ilyen "tömény" és emészteni való lesz a 3-4 bejegyzést egyszerre végigolvasni a gyerekekkel és a szegénységgel, nyomorral fűszerezve. Hát gondolom akkor milyen lehetett ezt mind megélni.
Olvastam ezeket az élményeiteket itt a Balcsinál Lovason (Alsóörs mellett) a nyaralóban reggel 7:30 körül kint a teraszon egy KV mellett(itt fogható a szomédból a wifi használhatóan), amikor az idő nagyon esőre áll és a hőmérséklet is alig haladja meg a 8-10 fokot így reggel. Ez vár rátok a hétvégén kemény 7-10 fokos csúccsal. :)

Jó készülődést a nagy repülésre, valahogy érzem belül azt az izgatottságot ami bennetek lehet most.

Vigyázzatok egymásra és magatokra!
hajnáccc

trichterwinde · http://trichterwinde.blogspot.com 2010.05.17. 17:19:37

Kedves Andrea,
gondoltam rátok szombaton. Ebben a nagy zimankóban :( Remélem azért a szíveteket fűtő szeretet (hogy költőies legyek) melengetett benneteket is a hidegben és a menyasszony nem fázott és a násznép is jól érezte magát :) Plusz remélem a repülőúton is minden rendben volt. Nagyon szeretem a beszámolódat olvasni, várom izgatottan a következő posztot innen, Magyarországról :)
Üdvözlettel
Trichterwinde

sellőlány 2010.05.18. 12:42:19

Szia Andrea! Remélem, rendben hazaértetek, minket nagyon megdobált a vihar a leszálláskor, verte az eső az ablakot... általában semmilyen módon nem zavar a repülés, de most komolyan rettegtem. Mi ezúttal a civilizáció egyik csúcsát látogattuk meg: NY-ot. Az élmény talán Londonhoz hasonlítható, de még annál is szuperebb volt. Főként az emberségességben óriási a kontraszt drága otthonunkkal összehasonlítva, a tömegközlekedés szervezettségéről, a látnivalókról nem is beszélve... Gondolom, az itthoni elborzasztó időjárás miatt most Ti sem tudtjátok úgy igazán átadni magatokat az itthonlétnek (hiszen Balaton most igazán felejtős), talán a hétvégére már sokat javul, és az esküvőt legalább viharmentesen tudjátok megünnepelni. Tudjátok már, mikor mentek vissza? Várom a jelentkezésed... addig is kívánok minden jót és egy viszonylagosan sokkmentes akklimatizálódást (ami szinte lehetetlen...)
süti beállítások módosítása