Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

SAIGON - BANGKOK - PÁRIZS - BUDAPEST

2010.12.10. 08:18 Sun Flower

A tombolanyereményemnek köszönhetően tegnap tobzódtunk a koreai ízekben. Csípős BBQ-t választottunk, melyhez kihoztak nyolc kis tálkában mindenféle különlegességet. Nekem legjobban a mogyorós-mézes-szezámmagos bab ízlett.

A koraesti vacsorát követően ismét csatlakoztunk egy partihoz. Hiába, most, hogy már tényleg elmúlt a monszun és csodálatosan jó idő van, itt javában tombol a nyári karácsonyi  partiszezon…

Bármennyire is vagyok Nap-imádó, most egyáltalán nem bánom, hogy 28 óra múlva télikabátba kell bújnom Ferihegyen :)

Az a melegség, ami otthon vár, sokkal többet jelent bármilyen napsütésnél...
Az otthonlétünk alatt ritkábban jelentkezem, de ígérem, nem tűnök el teljesen. Nekem is megvonási tüneteim lennének, ha hetekig nem blogolhatnék :)

Ma még gyönyörködünk egyet az esti fényekben, aztán Goodbye Saigon, irány BUDAPEST!


 

11 komment

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr592505963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wolfyattila 2010.12.10. 10:01:43

Kellemes utat.Jo nyaralast.(telelest)
30.-an talakozunk pesten.Addig dontsetek el hogy nektek mikor es hol lenne jo,milyen programmal,mert en nem vagyok arra ismeros es donteskeptelen is vagyok.:-)

sellőlány 2010.12.12. 21:43:00

Remélem jól telt az utatok és már tobzódtok az itthoni élményekben. :-) Ha sanszos valahol összefutni Veletek ebben a valóságban, akkor örömmel veszem, ha jelzed. Addig is boldog karácsonyi készülődést és unokázást kívánok!

wolfyattila 2010.12.13. 09:31:04

sellolany.Tudnad idoziteni az osszefutast dec 30-du-ra?Akkor en is otthon leszek es talalkozok Tamassal es Andreaval.Jo lenne teged is megismerni mi vietnamkedvelok tartsunk ossze.:-)

sellőlány 2010.12.16. 12:36:38

Szia Attila! Még nem tudjuk, hogy alakulnak a Szilveszter körüli napjaink, így ez ettől függ. Várom Anda jelentkezését esetleges alternatívák tekintetében. Egyébként még nem jártam Vietnámban, ettől függetlenül már elég alapos bennem a kép Andának köszönhetően. Biztos vagyok benne, hogy egy napon eljutunk oda (is) és akkor már konkrét élményekkel gazdagodva gyarapíthajuk a Vietnam-fan-ok társaságát.

Sun Flower 2010.12.16. 23:56:41

@sellőlány: Sziasztok! Super lenne egy közös találkozó! Mivel Attilának behatárolt a budapesti tartózkodás, 30-án délutánra céloztuk be. Valahol a Liszt Ferenc téren.
Sellőlány, remélem, tudtok csatlakozni. Ha nem, akkor szeretettel várunk mielőbb Saigonban, ideje megnéznetek. És a szállásotok máris megoldott, csakis nálunk lakhattok :)

sellőlány 2010.12.19. 08:52:05

Szia Anda! Ha már tudjátok hol és mikor lesztek a Liszten, akkor majd jelezd. Ha maradunk Pesten, akkor igyekszünk felbukkani! És a kedves invitálást szuperpanorámás otthotokba előre is köszönjük! (A férjemnek már meg is mutattam Tamás tetőteraszos képeit) :-))))

Sun Flower 2010.12.19. 13:43:42

Szia Sellőlány, 30-án 6 órától a Liszt Ferenc téren leszünk, a Menzában. Asztalt foglalok a saját nevemre, várunk Benneteket!

Sun Flower 2010.12.23. 12:08:40

@sellőlány: Szia Sellőlány! Kaptunk MÜPA-jegyet a Quimbyre, emiatt előrébb tesszük a találkozót, délután 3 órára. Reméljük, tudtok jönni!

sellőlány 2011.01.18. 14:38:35

Szia Anda! Remélem, jól vagytok... majd ha már visszaérkeztél Vietnámba, jeletkezz! Kíváncsian várom, milyen volt Quimby és a téli hetek itthon, Karácsony után.
Attila - nektek klassz heteket kívánunk "otthon"! Mi is nagyon gondolkodtunk azon, hogy február elején lelépjünk melegebb tájakra, de ez idő hiányában sajnos nem fog tudni összejönni. Így jobb híján, marad valami wellnesses langyulás...

Sun Flower 2011.01.23. 16:26:29

@sellőlány: Szia Sellőlány! Visszatértem, és a blogom is folytatódik.
Jó volt látni Benneteket, és reméljük, egyszer itt Saigonban meglátogattok :)
Addig is szép napokat, jó wellnesst!
süti beállítások módosítása