HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

A New Angle Team fotókiállitása

2010.04.14. 14:59 Sun Flower

Képzeletben a Gödör felé tartok. Lelkileg pedig benne a gödörben...

 

Közeledem az Erzsébet térhez, rácsodálkozom a rügyező, zöldellő fákra, a frissen kibújt fűre, a nyiladozó virágokra. Nagyot sétálok a parkban, nézem a gördeszkával ügyeskedő srácokat, a metró felé igyekvő embereket, majd lassan lesétálok a lépcsőkön.


A bejárathoz érve egyre több ismerős arcot látok. Belépünk, odabent még nagyobb a tömeg. Zsófit alig lehet megtalálni a család, a barátok gyűrűjében. Körülveszik, ölelgetik, úszik a szeretetben.  Mosolyog, mindenkihez van egy kedves szava. Büszkén nézem, csak úgy távolról.


Felidézem a nyári emléket, amikor együtt ragasztottuk a Szigeten a fotókat. Csapatban dolgoztunk. Sokan voltunk, mégsem elegen, hogy folyamatosan pótolni tudjuk a pillanatok alatt szétkapkodott plakátokat. Aztán egyszercsak mind elfogytak, már nem volt mit kiragasztani...

 

Mindegyik fotóból kaptam egy példányt. Most otthon vannak az egyik dobozban, a többi értékem között.  

 

Ma este 6-kor megnyílik a New Angle Team „Rock a rasszizmus ellen” című fotókiállítása a Gödörben.

És amikor eloszlik a tömeg, Zsófi odajön hozzám. „Gyere Mamikám, igyunk meg valamit, annyi mindent szeretnék elmondani neked!” 
Leülünk, és csak beszél és beszél, és közben kétpercenként csöng a mobilja, eligazít, egyeztet, diszponál, és már zúg a fejem. De nem baj. Csak ülök Mellette, nézem, hallom a hangját, együtt vagyunk...

 

Nem hittem, hogy ennyire nehéz lesz. Hogy ennyire fájhat, hogy nem vagyok ott. Mindig, minden nagy mérföldkőnél ott voltam, minden fontos pillanatukban.


Megállíthatatlanul ömlenek a könnyeim. Tamás kivesz a hűtőből egy üveg vörösbort. Kinyitja, koccintunk.



Hajrá Zsófi és hajrá New Angle Team, nagyon sok sikert valamennyi munkátokhoz!


 

Szólj hozzá!

Címkék: new team angle fotókiállitás

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr621920817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása