Online Pszichológus

HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Tamás munkája Hanoiban

2010.04.13. 17:34 Sun Flower


Igértem, hogy amint elkészül Tamás Hanoiban készített virtuális túrája, megosztom.
Úgy gondolom, a képek önmagukért beszélnek.

Annyit kiegészítésképpen, hogy az IndoChina Capital-nak készítette, mely egy monumentális központot épít, lakásokkal, irodaházzal és üzletekkel. Mint korábban írtam, Tamás a leendő lakások belsőjét fotózta.

Jómagam pedig lefényképeztem egyik reggel „in new style”, amint az erkélyen szárítgatta a haját. Azaz, ilyen, amikor ki van bontva a haja, s ilyen formában csak az igazán közelállók láthatják :)


 

2 komment

Címkék: munka hanoi épitkezés

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr111918224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomcatfly 2010.04.14. 11:24:49

Sziasztok!

Erre a munkára mondják Tamást ismerve: pont egy ilyen minőséget vártam tőle!! (bár ő tutira elégedetlen) :) Óriási gratula a minőséghez (elképesztő) és az első nagy kinti munkához!!
A "new style" a fotó alapján nagyon "begyere" benyomást kelt, teljesen eredeti kinti fotós külseje lett az uriembernek! ;)

Andi: A húsvéti bejegyzésedet én is megkönnyeztem, teljesen átjött az a hiány, amit éreztél, éreztetek a szent ünnep kapcsán a családotok iránt.

Pont nézegetem a naptárat: lassan vághatjátok a centit, mert hétfőtől hónapon belül lesztek. :)

Vigyázzatok egymásra!
Puszillak titeket: hajnáccc

Sun Flower 2010.04.14. 15:40:00

@Tomcatfly:
Köszi, tényleg super munka!
Hát igen: legtöbbször mindkét szemünk nevet.
Aztán vannak pillanatok, amikor csak az egyik. És van, hogy egyik sem :(
Olykor jó lenne egyszerre két helyen lenni. Vagy legalább egy kicsit otthon...
süti beállítások módosítása