HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Kaptam egy kis segítséget az illusztrációkhoz

2009.12.27. 11:23 Sun Flower

Az az első perctől kezdve nem volt kérdés, hogy a blogomat a saját fotóimmal szeretném illusztrálni. Van egy régebbi típusú, mára ütött-kopottá vált digitális gépem, aminek viszont rém egyszerű a kezelése és tényleg jó felvételeket készít. Végigjárta velem a Caminót, részese és megörökítője volt számtalan élményemnek...
Tamás azt mondta, hogy Vietnámban majd használhatom az Ő egyik gépét. Ettől kicsit aggódtam: mire beállítom a teleobjektívet, bemérem a fényviszonyokat és valamennyi bizgentyűt a megfelelő állásba teszem, már rég elmúlik a pillanat varázsa.
Nem kell tovább aggódnom. Tamás meglepett egy mindentudó és nagyon elegáns fényképezőgéppel karácsonyra. Olyan parányi, hogy akár a miniszoknyám zsebében is elfér. A memóriája viszont akkora, hogy akár minden pillanatot megörökíthetek :-)

Szólj hozzá!

Címkék: blog fényképezőgép vietnám

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr91625798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása