HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Újra Itthon :)

2011.07.08. 20:12 Sun Flower

Szerencsésen hazaérkeztünk természetesen, és máris elmerültünk a családi élet örömeiben.

Megnéztük Ábel új kis lakóhelyét, sétáltunk a Rómain, babáztunk és babáztunk és megint babáztunk, most pedig vár ránk Kaposvár, Tamás apukája, testvére, nagyrokonság, születésnapi ünneplések.
Onnan irány a Balaton-felvidék, remélhetően sok-kilónyi befőznivaló sárgabarack, néhány sajtos-tejfölös lángos, nagy tál sült hurka, kolbász, hekk, kovászos uborka, és persze azért a finom hazai vörösborokról sem fogunk megfeledkezni...:)

 "Éppen a kúszó-mászó, mindent lepakolok időszakomat élem..."
 Ibolya néha aggódik, hogy Ábel nem eszik eleget. Egy hét múlva lesz 11 hónapos. Szerintetek ilyen az, aki alultáplált? :)
 "Messzi-Mami, légyszi mesélj még nekem tűzoltókról és katonákról..."

 

4 komment

Címkék: család örömök

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr703051366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sellőlány 2011.07.10. 20:47:01

Örülök, hogy minden rendben! Ábel rengeteget nőtt és továbbra is nagyon jóképű... Barackbefőzés - dettó (nálunk még érnek). Várom, mire juttok a dátummal, remélem, sikerül találkoznunk (jövő hét után indul be a nagy családi programozás). Addig is élvezzétek a jó kis magyar kánikulát! :-)

Sun Flower 2011.07.14. 17:26:46

@sellőlány: Szia Sellőlány, reméljük, el tudtok jönni :)

benyo83 2011.07.14. 22:44:51

dikk az én vagyok a háttérben! :)
süti beállítások módosítása