HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Hanoi 1000 éves (2.rész)

2010.10.08. 13:41 Sun Flower

Hanoi 1000 éves születésnapi ünneplésével kapcsolatban előzőleg is elég sok kritikát találtunk. Valahogy nem igazán váltja ki a közvélemény tetszését…

Szerda óta pedig egy tragikus baleset is beárnyékolja az eseménysorozatot. A híradások szerint elővigyázatlanság következtében a hajón szállított három konténernyi kínai petárda idő előtt felrobbant. Négy ember meghalt, többen súlyosan megsérültek :(
Próbáltam rákeresni a követő hírekre, de nem igen találok semmit a további részletekről.
Valószínűleg hasonló a helyzet, mint az otthoni vörös iszappal (aminek a szörnyűségére nem szeretnék itt kitérni). A CNN sokkal jobban értesült, mint a helyi média….

Mindenesetre a nyilatkozatok szerint a programok az eredeti tervek szerint lesznek megtartva.
Az október tizedikei zárónapra tervezett tűzijáték is.

Ezt a képet még áprilisban Hanoiban készítettem, egy Pagodában. Úgy hiszem, sokan gyújtanak itt ezekben a napokban füstölőt és kérnek áldást.
Mi ezt mécsessel tesszük. A magyarokért és minden áldozatért...:(
Találtam egy megrázó kisfilmet a balesetről. A képre kattintva megtekinthető. De tényleg megrázó….

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep év hanoi 1000

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr482356155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása