HTML

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Import az Intro Rádióban

2010.10.02. 20:02 Sun Flower

„Import – magazin a Világ körül” címmel indított új műsort az Intro Rádió.

Mielőtt belemennék a részletekbe, kicsit bemutatnám magát az Intro Rádiót, mely ez év májusa óta működik, és összművészeti – kultszolgálati webrádióként definiálja önmagát.

Idézet a honlapjukról:
„A Rádió néhány lelkes művész, művészetpártoló, zenerajongó kezdeményezése, minden támogatás és háttér nélkül.
Célja, hogy a valódi művészetet, a kultúrát és a hallgatókat közelebb hozza egymáshoz.
Szerkesztőink közt van zenész, újságíró, színész.
Úgy is mondhatnánk, hogy az Intro Rádió egy nagy NEM a kulturális szemétre, ami nap mint nap eláraszt minket. De inkább úgy mondjuk, hogy egy nagy IGEN a számos tehetségre, akiket sajnos alig van alkalmunk megismerni. Ezen a megismertetésen dolgozunk egyelőre szerény eszközeinkkel, de nagy kitartással:)”

Az Import című magazinban Szeifert Nati vezetésével havi rendszerességgel beszélgetünk páran, külföldön élő magyarok és bloggerek a hazától távoli életről, eseményekről, kalandjainkról.
Az első adásban bemutatkoztunk és a tanévkezdés kapcsán a különböző iskolarendszerekről, oktatási helyzetről beszélgettünk.

Nem azért, mert benne vagyok, vagy nem csak azért :), de úgy gondolom, kifejezetten izgalmas meghallgatni a Világ különböző pontjain tett összehasonlításokat, érdekességeket.

Az Import minden kedden budapesti idő szerint déli 12 órakor hallható, illetve vasárnaponként az ismétlő blokkban.

Az Intro Rádió műsorrendje itt elérhető.
Az Import-ban megszólaló hazánkfiairól pedig itt lehet többet megtudni.
A blogom jobb oldalán található „Bloggertársaim” felirat alatt mindnyájuk blogja elérhető.

Szólj hozzá!

Címkék: rádió intro magazin import webrádió

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr752340116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása