Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Meddőség, születésszabályozás

2010.09.05. 12:35 Sun Flower

Írtam már arról, hogy Vietnám lakossága jócskán 80 millió felett van és az átlagéletkor 35 év körüli. Ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy a háborút követően rengeteg gyerek született és születik napjainkban is.
A túlnépesedés miatt az állam a kétgyermekes családmodellt támogatja.
Számos „No Third Child” klub működik, az utcákon pedig plakátokat lehet látni, melyek arra biztatnak, hogy állj meg két gyereknél, ne vállalj többet.

Mindemellett természetesen itt is akadnak bőven olyan házaspárok, akiknek az első baba sem jön össze.
Meddőségi problémákkal is foglalkozó pszichológusként muszáj megosztanom két cikket, melyeket az itteni internetes hírportálokon találtam.

Az elsőnél még egy kicsit talán mosolyogni is tudtam az emberi leleményességen.

A második olyan szinten megdöbbentett, hogy kommentárt sem tudok fűzni hozzá. És bocsánatot kérek az angolul nem beszélő Olvasóktól. Nincs lelkierőm lefordítani…:(
 

Mi mást is tennék ide, ha nem egy gyerek fotóját...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr352272786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása