Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Skype Ábellel

2010.08.17. 20:12 Sun Flower

Ábel ma hazaérkezett a kis fészekbe, amit a szülei kialakitottak a számára.
És láthattam végre skype-on is, hosszabban, nem csak fotókon.
Mondhatni, szerencsés, hogy még most sem testközelben. Valószinűleg „megzabálnám”.

Azokat a jellegzetes újszülött-rezdüléseket, grimaszokat úgysem tudom leirni, amit láttam. Aki látott már ilyen imádnivaló ember-palántát, elrévedt a nézegetésükben – ami ki tudja tölteni az ember egész napját -, az tudja, miről beszélek. Illetve beszélnék, ha lennének szavak….

De ez végülis egy vietnámi kalandokról szóló blog. Kétségtelenül Ábel most a legfontosabb része az életemnek, de vissza kell térnem az itteni élmények ismertetéséhez…

Ma lementem a helyi fodrászatba, egy kis szépitészetre. Mert ugye tudjuk, az első benyomás a legfontosabb, nehogy má’ rendezetlen hajviselettel ismerje meg ez a Gyerek a Messzi-mamiját :)
Az élmény bőven megér egy új bejegyzést!

Ábel 14 órás korában, a Szent János Kórház csomagolásában. Talán nem véletlen a képen látszó kétszeres "Szent" felirat. Mindehhez a Tigris évében, Oroszlán jegyben született.  Kell ennél jobb indulás...:)


 

4 komment

Címkék: család öröm baba

Online Pszichológus

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr592228793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sárkánygyümölcs 2010.08.18. 07:03:36

Nagyon gratulálok!!!!! Gyönyörű baba Ábel :)
Anyukám és anyósom is így élte meg az unokák születését, azt mondták, hogy sokkal több aggódással, szorongással telt amíg én a szülőszobán voltam :)) úgy látszik ez "nagymama-sors". (Amúgy én is a Jánosban szültem mindkettőt :))
Szia

Sun Flower 2010.08.18. 20:05:24

@sárkánygyümölcs: Köszönjük a gratulációt!
Hát igen, igy van ez, amikor az Ember-lánya éppen szül, nincs ideje aggodalmakkal foglalkozni :)
Meg ebben benne van már egy csomó tapasztalat, hallott történet, hogy van miért aggódni... Szerencse, hogy szülés előtt nem erre gondolnak a legtöbben.
Hajrá János Kórház, mi mindnyájan ott születtünk :)
Jó indulás, kivánom a legjobbakat!

sellőlány 2010.08.24. 11:08:06

Szia Kedves Andrea! Mi úton már több, mint két hete, így csak most tudok gratulálni ehhez a szépséges babához és a messzi-mamasághoz. Remélem, hamarosan közeli-mamaság lesz ez, ha csak rövid időre is, de a testileg-lelkileg megtörténik! (És Ábel majd ha már utazhat, akkor vendégetek lehet a messzi Vietnamban.)

Sun Flower 2010.08.24. 20:11:35

@sellőlány:
Kedves Sellőlány, nagyon köszönöm és további jó utazgatást! Andrea
süti beállítások módosítása