HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Új Kis Jövevény készülődik közénk :-)

2009.12.30. 21:01 Sun Flower

Az elmúlt hónapokban számtalanszor átbeszéltük Tamással, hogy mennyire ideális időszak ez az életünkben az utazásunk szempontjából. Mindkettőnknek felnőttek és önállósultak a Gyerekei, nincsenek kötöttségeink, szabadon mozoghatunk, szinte csak saját magunknak tartozunk felelősséggel. Tele vagyunk energiával és kellőképpen nyitottak vagyunk ahhoz, hogy belevágjunk valami új dolog felkutatásába. Ennél jobb alkalmunk nem is lehetne: körülnézhetünk a nagyvilágban, megalapozhatunk egy közös jövőt, aztán majd, évek múlva, amikor unokáink születnek, szépen visszatérünk, boldog, aktív és segítőkész nagyszülők leszünk. Mindent előrelátóan megterveztünk.

Mint ahogy Ibolya és Balázs is megtervezte a következő 12 hónapot. Lekötötték az esküvő helyszínét és időpontját május 22-re. Márciusra tervezték az összeköltözésüket, kiszámolták, hogy hány hónap szükséges ahhoz, hogy kicsit összeszedjék magukat anyagilag is, megalapozva a gyerekvállalást. A „baba-projekt” indulását 2010 második felére tervezték.

Egy PICURKA LÉLEK azonban másképp látta jónak. Éppen úgy, hogy ne várjon még egy évet. Hogy most érkezett el a megfelelő alkalom és a megfelelő Szülőpár, Család ahhoz, hogy közéjük kéredzkedjen.
Drága BABA, Isten hozott közöttünk! Növekedjél, kerekedjél a biztonságot jelentő pocakban és nagy-nagy örömmel, szeretettel várjuk a Veled való személyes találkozást. Hiszem, hisszük, hogy a legjobb helyet és alkalmat választottad!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr451633747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása