Online Pszichológus

HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Ábel születése

2010.08.14. 21:52 Sun Flower

Olyan sokan részleteket kérdeztek Kicsi Ábel születéséről. Sajnos, közel tízezer kilométeres távolságból legfeljebb a magam érzéseiről irhatok.Arról, hogy pénteken délután hosszasan, közösen tanakodtunk a skype-on Ibolyával és Balázzsal. Akkor jöttek haza az orvostól, aki…

Szólj hozzá!

Címkék: család távolság közelség születéstörténet

Online Pszichológus

Ábel megérkezett :)

2010.08.14. 08:03 Sun Flower

Ábel Baba ma hajnalban, otthoni idő szerint 4 óra 6 perckor megszületett. 3450 g, 55 cm és a leggyönyörűbb Baba a világon!Kicsi Ábel, Isten hozott, növekedj nagyra mindnyájunk örömére! 

2 komment

Májusfa helyett

2010.08.13. 06:14 Sun Flower

Pár méterre tőlünk új ház épül. Nem kis aggodalommal figyeltem, amint szinte naponta felhúznak egy újabb szintet. Szerencsére a hatodik után megálltak, így nem zavarják a kilátást...:)Viszont voltunk olyan szerencsések, hogy még éppen elkaptuk a pillanatot, és Tamás le tudta…

Szólj hozzá!

Címkék: ház új saigon szentelése

süti beállítások módosítása