HTML

Online Pszichológus

Vietnám, napfény, rizsföldek, nádkunyhó

Utazások Ázsiában, élet Vietnámban, kalandok és komolyságok. Mindez egy pszichológus tollából, fűszerezve és fotókkal illusztrálva.

Egy pszichológus naplójából

Szeretném figyelmetekbe ajánlani másik blogomat, mely pszichológiai témákat tartalmaz. Élethelyzetekről, sorsokról, mindennapokról írom le a gondolataimat. Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Hozzászólások

Amaczi Péter

2010.09.29. 18:16 Sun Flower

Tegnap délelőtt a Saigon 3. kerületében lévő Redemption Templomban gyűltünk össze, hogy megemlékezzünk AMACZI-ról. Sokan eljöttek, barátok, munkatársak, üzletfelek, magyarok, vietnámiak, európaiak, amerikaiak.

A mise az Ő békés megtéréséért szólt. Megrendítő volt végighallgatni a beszédeket, melyekből kihangzott sokoldalúsága, életigenlése, segítőkészsége, örökös tenni akarása.

A családját Nővére képviselte, aki elképesztő energiáról, szervezőkészségről és legfőképpen lelkierőről tett tanúbizonyságot. Szomorúan néztünk utána, amint a repülőtéren távolodott szeretett testvére hamvaival.

Többen fordultatok hozzám kérdésekkel, melyekre itt is szeretnék kitérni.
A temetés Balatonkenesén lesz majd, a pontos idejét még nem tudjuk.
Létrejött egy emlékoldal, melyet ajánlok figyelmébe mindenkinek, aki ismerte, szerette AMACYZI-t.
Az alábbi címen pedig a Gyászoló Családhoz lehet eljuttatni leveleket:
immemoriampeteramaczi@gmail.com

Drága AMACZI!
Beteljesületlen, megálmodott újabb alkotásaidat már csak a felhők között láthatjuk. A zenéd is az Égből szól.
Látunk, érzünk, hallunk...
Itt vagy velünk és maradsz örökre!
 

4 komment

Címkék: gyász fájdalom barátság saigon

A bejegyzés trackback címe:

https://bencsikandrea.blog.hu/api/trackback/id/tr872332780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sellőlány 2010.09.30. 09:56:03

Így ismeretlenül is megrendítő olvasni ezt a hírt, átérzem, milyne nehéz lehet azoknak, akik személyesen is ismerték, szerették. Mi történt Péterrel?

simon-koncz 2010.09.30. 10:10:26

Mindig is tudtuk, hogy oriasi energiaval es szivvel rendelkezik, de igazabol most hogy a kozossegi oldalakon olvasom annak a rengeteg embernek a bejegyzeset, kezdek igazan ledobbeni, hogy tulajdonkepp mennyi mindenben vett reszt es mennyi mindenkinek segitett. A felet sem tudtuk....
Sajnos, vagy szerencsere (nem is tudom melyik) az ember nehezen fogja fel a tortenteket. Olyan mintha csak nagyon messze lennenk tole, es ugyanugy ott lenne Veletek,egy masik kontinensen.

Sun Flower 2010.09.30. 15:54:44

@simon-koncz: Igy igaz, hihetetlenül sokrétű volt. Sajnos, most már tőlünk is egy másik kontinensen van :(

Sun Flower 2010.09.30. 15:55:28

@sellőlány: Úszás közben, a medencében... :(
süti beállítások módosítása